Sari la conținut

Povestea Noastra

Camping cu Drag pentru Natura

La Odai - Glamping in Bran
La Odai - Glamping in Bran

O poveste de familie

Noi suntem familia Letca, iar La Odai este proiectul nostru de suflet. Suntem de-ai locului, crescuti cu dragoste si respect pentru natura, valori pe care incercam sa le transmitem la randul nostru celor mici. La Odai este prilejul perfect prin care cautam sa oferim tuturor iubitorilor de natura o experienta de camping si glamping autentica in Bran – Moieciu.

2016

Ideea de vacanta

Povestea La Odai a inceput acum cativa ani, in urma unei excursii de familie in Anglia, de unde ne-am intors hotarati sa aducem o alta experienta de cazare in zona Bran-Moieciu, cea de glamping in armonie cu mediul inconjurator.

La Odai - Glamping in Bran
La Odai - Camping si Glamping in Bran
2019

inceput timid

In 2019, sub straja masivilor Bucegi si Piatra Craiului, departe de asfalt, civilizatie si zgomotul motoarelor, am ridicat in satul Pestera, pe pamantul strabunicilor nostri, o simpla cabana de vacanta. Timpul petrecut aici, ne-a facut sa intelegem cat de mult ne lipseste o oaza de liniste in viata de zi cu zi. Dorim sa impartasim o astfel de concluzie cu cei ce cauta, asemenea noua, o escapada in inima verde a naturii.

La Odai - Glamping in Bran
1
SPATII DE CAZARE
1000
METRI PATRATI
100
VIZITATORI
La Odai - Glamping in Bran

La Odai, elementele naturale se intrepatrund cu cele ecologice moderne, sub simbolul traditiilor zonei. Casutele, cabanutele si corturile noastre sunt conectate la o retea cu panouri fotovoltaice, iar o parte din apa folosita este chiar cea de ploaie.

La Odai - Glamping in Bran

In spiritul Zonei

Chiar si numele locatiei sta sub semnul traditiei si mostenirii, caci pe vremuri, aici, stramosii nostri ridicau adaposturi pentru animale pe timp de iarna, numite odai. Prinsi din urma in munca lor de serile timpurii de iarna, departe de sat, oamenii obisnuiau sa innopteze in podurile acestor odai, alaturi de animale.

La Odai - Camping si Glamping in Bran

Vechile Odai 

ro_RO