Sari la conținut

Bunele Practici de Campare La Odai

La Odai - Glamping in Bran

Pentru ca La Odai am vrea sa descoperiti o experienta de campare autentica si din respect pentru natura din jur, am intocmit un mic set de bune practici de campare, pe care va incurajam sa le parcurgeti pentru un sejur special.

La Odai Casuta Check - Glamping in Bran

Oaspetii de La Odai vor asigura conditiile de campare in corturile sau cabanutele lor, precum aprinderea focului in semineu sau pregatirea mesei. Noi va vom asigura toate resursele necesare, va vom arata cum sa le folositi in siguranta, iar voi veti descoperi fiorul unei experiente adevarate in mijlocul naturii.

La Odai - Glamping in Bran

Din dragoste pentru natura, va rugam sa va asigurati ca ati strans resturile menajere pe unde va opriti si le-ati depozitat in cosurile si spatiile special amenajate pentru strangerea gunoiului.

La Odai Casuta Check - Glamping in Bran

Pentru ca ne dorim ca toti oaspetii nostri sa se bucure de o experienta placuta aici, va rugam sa pastrati volumul sonor la un nivel acceptabil.

La Odai - Glamping in Bran

Cabana Mare este un spatiu comun, pus la dispozitia tuturor oaspetilor nostri. Va incurajam sa il folositi cu incredere si orice resurse gasiti acolo, insa va rugam sa nu il monopolizati. Cabana Mare poate fi un bun prilej de socializare, o agora in vatra resortului.

La Odai Casuta Check - Glamping in Bran

Pentru orice dificultate intampinata, plangere sau curiozitate, va stam la dispozitie. Si daca nu suntem prin preajma, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0751 024 333

In cautarea linistii in armonie cu natura, La Odai ne dorim sa ramana mereu un loc unde sa va puteti relaxa cu adevarat, sa puteti crea amintiri placute impreuna si, de ce nu, sa va intoarceti mereu cu drag.

ro_RO